De fysiske rammer

​Oxens fysiske rammer er alsidige. Store dele af de oprindelige rammer er bevaret, i en hyggelig hjemlig stil. I 2013 har alle de gamle værelser haft en gennemgribende renovering, hvor de er forvandlet til tidssvarende lejligheder indeholdende opholdsrum, soveværelse og eget toilet/bad.

Fællesskab og fællesrum

På Oxen værner vi om de hjemlige rammer med rig mulighed for udfoldelse i fællesskab og fællesrum, men ligeledes med plads til at trække sig til en af de mange hyggekroge eller til egen lejlighed. Vi har flere fællesrum, herunder “Pejsestuen”, hvor vi har brændeovn, og “Spillebulen”, hvor beboerne udfolder sig kreativt eller spiller på deres iPads.​

Vi er fortsat i gang med at opdatere de fysiske rammer både indendørs og udendørs, til stor glæde for både personale og beboere. Vi vil løbende lægge billeder ind på hjemmesiden, samt Facebook gruppen.

Ultimo 2017 har vi renoveret den sidste og 8. lejlighed. Vores indendørs faciliteter er nu up-to date.​

I 2020 har vi udvidet vores tilbud, og bygget 3 nye lejligheder, som alle fremtræder lyse og moderne. Der er 2 rum, tekøkken, eget bad og toilet og egen indgang. 

De fysiske rammer rummer nu 10 fine lejligheder, samt flere hyggelige fællesrum i den gamle hovedbygning.