Hverdagslivet

​På Oxen er vores formål at beboere lever et liv med maksimal livskvalitet og livsglæde. De miljøterapeutiske rammer præger hverdagen på en sådan måde, at der er stor mulighed for udvikling af kompetencer samt at vedligeholde og bibeholde disse.

Hverdagen

Alle beboerne er behjælpelige med opvaskemaskinen, tøjvask, indkøb, vedligehold af fællesarealer, udendørsarealer og deres egne lejligheder. Vi forsøger så vidt det er muligt og hensigtsmæssigt at inddrage hver enkelt i beslutninger der vedrører deres egen hverdag, selvfølgelig på det niveau de kan magte, således vi altid arbejder i nærmeste udviklingszone (NUZO), hvor udviklingspotentialet er på sit højeste.

Motion er en stor del af hverdagen, da vi ved, at motion skaber fysisk- og psykisk velvære, ligesom vi ved at motion stimulerer hjernens hukommelsescenter og booster humøret.​

Vores beboere motionerer dagligt – dette værende i form af motionscykel, gåture, græsslåning, praktiske opgaver og gøremål og andet.

​Vi arbejder på altid at have den nære relation. Dette gælder både beboerne i mellem, personalet og beboerne imellem, men i særdeleshed også den nære relation vores beboere har til deres familier og pårørende. Derfor vægtes den hjemlige hygge højt. Den nære relation danner grundlag for at arbejdet med mennesker bliver succesfuldt, idet tillid og tryghed er en stor del af denne.​

DEN SELVEJENDE INSTITUTION OXEN
Vittrup Baunevej 14
6650 Brørup

Kontakt

DEN SELVEJENDE INSTITUTION OXEN

CVR: 10806534

Tlf.: 75 38 83 88

E-mail: kontakt@dsioxen.dk

Sociale medier