Vi søger en tilkaldevikar

Vi søger ny kollega

Da vi har fået flere beboere, søger Botilbuddet Oxen en vikar, som kan blive en deal af vores gode og sammentømrede team, og som kan hjælpe med at få hverdage og ferier til at fungere. Vi har brug for en vikar, som kan hjælpe ved sygdom/fridage og ferier, og som er fleksibel og imødekommende. Vagterne er en blanding mellem aftenvagter (14:00-22:00/12:00-20:00) og døgnvagter (15:00-09:00) samt weekendvagter (09:00-09:00/09:00-18:00/10:00-22:00) og vagter i ferier/helligdage. Der vil også være mulighed for at være vikar på vores dagtilbud i dagtimerne.

 

Vi er et døgn- og dagtilbud under Lov om Social Service §104, 107 & 108. På Botilbuddet Oxen har vi plads til 10 voksne beboere med fysisk- og psykisk funktionsnedsættelse, det samme har vi på dagcentret. Vi har siden opstarten i 1987 specialiseret os i mennesker med PWS (Prader-Willi syndrom). PWS er et medfødt syndrom, der giver både fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, og hvor man er særligt udfordret i Hypotalamus. På Oxen har vi over 30 års ekspertise i at skabe rammerne for den struktur og vejledning, som beboerne behøver for at kunne leve et liv med maksimal livskvalitet. 

Arbejdet indebærer altså en anerkendende jeg-støttende tilgang, med fokus på guidning og støtte i hverdagen, samt hyggeligt samvær, befordring og en god portion humor. Læs mere om vores fantastiske bosted på https://oxen-botilbud.dk/dagligdagen.

Hvis det har interesse, send en mail på jls@dsioxen.dk med lidt nærmere informationer om dig.

 

OBS! Vi ligger i skønne landlige omgivelser ved Lindknud i region Syddanmark, så det er kræver en bil for at komme til og fra jobbet :-)

 

Vi glæder os til at høre fra dig!